Sala de premsa

El vicepresident del Govern assisteix a Girona al Dia de les Seleccions Esportives Catalanes

query_builder   6 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern assisteix a Girona al Dia de les Seleccions Esportives Catalanes

L'acompanyarà la secretària general de l'Esport, Anna Pruna
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, acompanyat de la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i del delegat territorial del Govern a Girona, Jordi Martinoy, assistirà demà dissabte 7 de juny a la tercera edició del Dia de les Seleccions Esportives Catalanes, que se celebra a Girona.

A les 12.00 hores, el vicepresident arribarà al Pavelló Palau Sacosta, on presenciarà l’inici del partit internacional masculí d’handbol entre Catalunya i Tuníssia.
 
Tot seguit, a les 12.30 hores, es traslladarà al Pavelló de Fontajau on atendrà els mitjans de comunicació i farà el servei d’honor de l’encontre internacional Catalunya-Anglaterra de tennis taula. Seguidament el vicepresident farà un recorregut per les diferents activitats esportives i festives que s’han organitzat en motiu de la diada.  La jornada es clourà amb els parlaments del vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira, de l’alcaldessa de Girona Anna Pagans i del president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.

12:00|.Pavelló Palau Sacosta (c/ Josep Aguilera i Martí, 2)|Girona (El Gironès)

3a edició del Dia de les Seleccions Esportives Catalanes