Sala de premsa

El Departament de Drets Socials presenta a Tarragona la campanya 'Acollir és fer família'

query_builder   24 octubre 2023 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Drets Socials presenta a Tarragona la campanya 'Acollir és fer família'

  1. El director de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció assistirà a l’acte que també comptarà amb la presència de diversos testimonis

El Departament de Drets Socials presentarà a Tarragona el proper dimarts 24 d’octubre la campanya Acollir és fer família que té per objectiu aconseguir més famílies d’acollida.

L’acte se celebrarà a la Llar de la Gent Gran a les 18.30 hores i hi intervindrà el director de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Josep Maria Forné, i diversos testimonis que explicaran la seva experiència al voltant de l’acolliment.

Preguem als mitjans de comunicació que estiguin interessats a cobrir aquest acte, ens confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat abans del 23 d’octubre a les 16h.

18:30|Presentació de la nova campanya d'acolliment familiar 'Acollir és fer família'. c. Adrià, 4|Tarragona (Tarragonès)

El director de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Josep Maria Forné i Febrer, i la directora territorial de Drets Socials a Tarragona, Mònica Alabart i Calvó, presentaran la nova campanya d'acolliment familiar Acollir és fer família, a la Llar de la Gent Gran. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, també hi assistirà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia