Sala de premsa

Les conselleres Vilagrà i Verge participen a la presentació del llibre "El respecte dels Drets Humans a l'Estat espanyol" publicat per la Generalitat

query_builder   26 octubre 2023 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Les conselleres Vilagrà i Verge participen a la presentació del llibre "El respecte dels Drets Humans a l'Estat espanyol" publicat per la Generalitat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, inaugurarà demà dijous 26 d’octubre a les 18 hores la presentació del llibre El respecte dels drets humans a l’Estat espanyol. Anàlisi crítica des d’una perspectiva de dret internacional, publicat per la Direcció General de Promoció i Defensa dels Drets Humans i l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP).

A l’acte intervindrà el secretari del Govern, Xavier Bernadí Gil, i a continuació se celebrarà una taula rodona amb els juristes Andreu Van Den Eynde Adroer, Maria Esther Jornada i Anaïs Franquesa Griso. Estarà moderada pel director de l’Agència Catalana de Notícies, Iu Forn Piquer.

Clourà l’acte la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre.

El llibre evidencia, des del rigor acadèmic, les deficiències, mancances i incompliments de l’Estat espanyol en relació amb les obligacions jurídiques i de dret intern contingudes en els tractats i convenis internacionals en matèria de dret humans subscrits pel propi Estat d’ençà la transició democràtica.

18:00|Les conselleres Vilagrà i Verge participen a la presentació del llibre "El respecte dels Drets Humans a l'Estat espanyol". Auditori del Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, inaugurarà la presentació del llibre El respecte dels drets humans a l'estat espanyol. Anàlisi crítica des d'una perspectiva de dret internacional, publicat per la Direcció General de Promoció i Defensa dels Drets Humans i l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP). A l'acte intervindrà el secretari del Govern, Xavier Bernadí Gil, i a continuació se celebrarà una taula rodona amb els juristes Andreu Van Den Eynde Adroer, Maria Esther Jornada i Anaïs Franquesa Griso. Estarà moderada pel director de l'Agència Catalana de Notícies, Iu Forn Piquer.

Clourà l'acte la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia