Sala de premsa

La directora general de Comerç, Gemma Puig, visita demà Tarragona i Reus

query_builder   30 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora general de Comerç, Gemma Puig, visita demà Tarragona i Reus

Acompanyada del director territorial d'Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, la directora general de Comerç presentarà l'estudi sobre l'impacte de la implantació d'El Corte Inglès en l'àmbit comerci
La directora general de Comerç, Gemma Puig, acompanyada del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà demà, dimarts 1 de juliol, a Tarragona l’estudi sobre l’impacte de la implantació d’El Corte Inglés i la remodelació del Mercat Central en el comerç de Tarragona. La presentació oficial de l’estudi es farà a les 11.00 h. a la Cambra de Comerç de Tarragona (c/Pau Casals, 17). A l’acte hi serà present el  president de la Cambra, Albert Abelló.
 
Ja a la tarda, la directora visitarà a les 17.00 h. l’Ajuntament de Reus, on es reunirà amb la nova regidora de Comerç i Turisme, Martina Garcia. Tot seguit, a les 18.00 h., la directora general de Comerç visitarà la Cambra de Comerç de Reus, on tindrà una entrevista amb el seu director, Isaac Sanromà, i assistirà a un plenari de la Cambra. La directora clourà la jornada fent un tomb per la zona comercial de Reus.

11:00|.Cambra de Comerç de Tarragona (c/ Pau Casal, 17). Tarragona. |Tarragona (El Tarragonès)

La directora general de Comerç, Gemma Puig, acompanyada del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà l’estudi sobre l’impacte de la implantació d’El Corte Inglés i la remodelació del Mercat Central en el comerç de Tarragona.