Sala de premsa

Inauguració del pòdcast de la Queta a Girona

query_builder   4 novembre 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del pòdcast de la Queta a Girona

Aquest dissabte, 4 de novembre, a les 11 hores, la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, inaugurarà el pòdcast de la Queta a Girona junt amb l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, Josep Calataiud Cuenca.

L’atenció als mitjans tindrà lloc al pàrquing del Passeig de la Devesa, C/ de Berenguer Carnicer, on estarà instal·lada la cabina de ràdio durant el cap de setmana.

“El pòdcast de la Queta” és una acció itinerant que impulsa el Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l’ús del català, en el marc de la campanya “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure” de foment de la llengua. Es tracta d’una cabina de ràdio mòbil en la qual hi poden participar tots els ciutadans de Catalunya, amb la voluntat d’acabar fent el pòdcast més gran que s’hagi enregistrat mai en el nostre país, amb el màxim nombre de veus.

Preguem als mitjans interessats que confirmin la seva assistència a premsa.generalitatgirona@gencat.cat.

11:00|Inauguració del pòdcast de la Queta a Girona. C. de Berenguer Carnicer (pàrquing del pg. de la Devesa)|Girona (Gironès)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, inaugurarà el pòdcast de la Queta a Girona junt amb l'alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, Josep Calataiud Cuenca, i atendran els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia