Sala de premsa

Inauguració de l'estand i de la 'demo' quàntica del Govern a l'Smart City Expo 2023

query_builder   7 novembre 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'estand i de la 'demo' quàntica del Govern a l'Smart City Expo 2023

  1. Demà dimarts, 7 de novembre, a les 16 h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat de la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost, inaugurarà l’estand Catalonia i la demostració de la Generalitat al congrés, centrada en les tecnologies quàntiques

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, inauguraran oficialment demà dimarts, 7 de novembre, a les 16:00 h, l’estand Catalonia del Govern a l’edició 2023 de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), que té lloc del 7 al 9 de novembre a Fira de Barcelona Gran Via. A l’acte inaugural, que es desenvoluparà a l’Àgora de l’estand, també hi assistiran la consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Sergi Marcén i López, i el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, entre altres alts càrrecs del Govern.

L’acte inclourà la presentació i estrena oficial de la demostració d’enguany, una experiència audiovisual immersiva a càrrec de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) que convida els visitants a conèixer com han impactat les tecnologies quàntiques en el món digital actual i descobrir el seu potencial transformador en àmbits cabdals com les comunicacions, la salut i la mobilitat en un futur pròxim.

Amb aquesta proposta, i sota el lema ‘Catalonia is ready for the next quantum leap’ (Catalunya, preparada per al proper salt quàntic), el Govern vol mostrar l’impacte que les tecnologies quàntiques tindran en les ciutats, territoris i ciutadania d’aquí a una dècada, i, al mateix temps, posar en valor l’aposta del Govern, junt amb la comunitat quàntica del país, en la promoció i el desenvolupament d’innovacions en aquest revolucionari camp tecnològic a Catalunya.

Prèviament a l’acte inaugural, el conseller Torrent i la secretària Tost visitaran els estands individuals de les 19 empreses i centres tecnològics catalans que acull l’estand Catalonia en el seu espai d’exposició i que participen en l’SCEWC 2023 de la mà de la Generalitat.

*Nota per als mitjans: per tal de garantir una distribució endreçada i una correcta cobertura de l’acte, es recomana als mitjans accedir a l’estand Catalonia (D60 Hall 2) amb suficient antelació. Per accedir al recinte de l’SCEWC 2023 cal estar acreditat.

16:00|El conseller Torrent presideix la inauguració de l'estand i de la 'demo' quàntica del Govern a l'Smart City Expo 2023. Fira Barcelona Gran Via ( av. Joan Carles I, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, presidirà la inauguració oficial de l'estand Catalonia i de la demostració de la Generalitat de Catalunya a l'edició 2023 de l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), que té lloc del 7 al 9 de novembre a Fira de Barcelona Gran Via. A l'acte inaugural, que es desenvoluparà a l'Àgora de l'estand, també hi assistiran la consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Sergi Marcén i López, i el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, entre altres alts càrrecs del Govern.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia