Sala de premsa

La Comissió per al Foment del Joc Responsable organitza el primer seminari amb l'empresariat del sector

query_builder   9 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Comissió per al Foment del Joc Responsable organitza el primer seminari amb l'empresariat del sector

Demà dijous, 10 de juliol, a les 16:30 hores, al Departament d'Interior
Un centenar d’empresaris i directius del sector del joc assistiran demà dijous al primer seminari organitzat per la Comissió per al Foment del Joc Responsable, integrada per la Direcció General del Joc i d’Espectacles, l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes i l’empresariat del sector del joc.
 
El seminari sobre Joc Responsable, que se celebrarà a les 17.00 hores a la sala d’actes del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, serà presentat per la directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, i anirà a càrrec del catedràtic de Psicologia Clínica de la Universitat del País Basc, Enrique Echeburúa.
 
 
La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, i el doctor Echeburúa atendran als mitjans de comunicació interessats abans de l’inici del seminari, cap a les 16.30 hores. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici del seminari a les 17.00 hores.
 
 

16:30|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, obrirà el primer seminari de la Comissió per al Foment del Joc Responsable  amb l’empresariat del sector. La directora general atendrà els mitjans de comunicació interessats abans de l’inici del seminari, cap a les 16.30 hores. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici del seminari a les 17.00 hores.