Sala de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania construirà un centre de dia per a gent gran a l'Asil Gomis d'Agullana

query_builder   10 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social i Ciutadania construirà un centre de dia per a gent gran a l'Asil Gomis d'Agullana

L'equipament s'emmarca dins del Pla Rural d'Atenció Social per facilitar l'accés als recursos socials a la gent gran que viu en zones rurals
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcalde d’Agullana (Alt Empordà), Alfons Quera; signaran el proper divendres un conveni per a la creació  d’un centre de dia per a gent gran a l’Asil Gomis. La signatura del conveni tindrà lloc a les 11:20 hores a l’Asil (Carrer Dolors Gomis, 11) i també comptarà amb la presència del director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.
 
La construcció d’un centre de dia a l’Asil Gomis d’Agullana s’emmarca dins del Pla Rural d’Atenció Social (PRATS) impulsat pel Departament. L’objectiu del Pla és apropar i facilitar l’accés als recursos socials a les persones grans que viuen en zones rurals.

11:20|.Asil (c.Dolors Gomis, 11)|Agullana (L' Alt Empordà)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcalde d’Agullana (Alt Empordà), Alfons Quera, signaran un conveni per a la creació d’un centre de dia per a gent gran a l’Asil Gomis.