Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Baix Empordà' a Sant Feliu de Guíxols

query_builder   10 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Baix Empordà' a Sant Feliu de Guíxols

El Departament ha contribuït amb 60.000 euros a l'adequació de l'equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) ‘Baix Empordà’ a Sant Feliu de Guíxols. L’acte tindrà lloc a les 18:15 hores i acompanyaran la consellera l’alcalde de Sant Feliu, Pere Albó; la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas.
 
Els CRAE són establiments que ofereixen als i les menors un recurs al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en que l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares. El CRAE ‘Baix Empordà’ ofereix 12 places a menors d’entre 3 i 18 anys. El Departament ha contribuït amb 60.000 euros a la seva construcció.

18:15|.Centre Residencial d'Acció Educativa Baix Empordà (c. Sant Ramon, 34)|Sant Feliu de Guíxols (El Baix Empordà)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre Residencial d’Acció Educativa ‘Baix Empordà’. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.