Sala de premsa

Demà, a les 16.00h, a l'Escola Agrària Mas Bové, Carretera TP-7225, km 4, 43120 Constantí, Tarragona

El conseller Elena presenta el simulacre del PLASEQTA que es durà a terme a Constantí el 30 de novembre

query_builder   15 novembre 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta el simulacre del PLASEQTA que es durà a terme a Constantí el 30 de novembre

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, i la directora general de Protecció Civil de la Generalitat, Marta Cassany, presentarà demà dimecres el simulacre del PLASEQTA que tindrà lloc el 30 de novembre pel matí al Polígon industrial de Constantí.

La campanya informativa té com a objectiu principal sensibilitzar i informar a tots els treballadors i treballadores, i que coneguin les mesures d’autoprotecció davant el risc químic.

La presentació tindrà lloc un cop finalitzi la primera sessió informativa sobre el risc químic a les empreses del polígon de Constantí. 

Els mitjans gràfics podran prendre imatges (mut) de la sessió formativa (a les 16.00h) i a continuació tindrà lloc la roda de premsa de presentació del simulacre. 

Els mitjans interessats a cobrir l’atenció als mitjans han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyen i model i matrícula del vehicle abans de demà dimecres a les 12.00 h.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia