Sala de premsa

La Consellera Capdevila presideix la presentació del 1er Pla Estratègic del Tercer Sector Social de Catalunya

query_builder   11 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Consellera Capdevila presideix la presentació del 1er Pla Estratègic del Tercer Sector Social de Catalunya

Està orientat a assolir una major participació ciutadana i l'impuls dels drets socials
La Consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dilluns, dia 14, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, la presentació del primer pla estratègic del Tercer Sector Social de Catalunya que ha estat elaborat per la Taula del Tercer Sector Social; el seu president, Carles Barba, i el director Toni Codina, també assistiran  a la presentació.
A l’acte també hi participaran, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà. La Directora de l’Institut Català de Serveis Socials del Departament, Carolina Homar, acompanyarà la Consellera.
Aquest Pla neix com una de les propostes que es van fer durant la realització del Congrés del 3er sector que es va celebrar el març del 2007 i que va resultar una fita clau en el procés d’articulació del sector. Està orientat a assolir una major participació ciutadana i l’impuls dels drets socials.
El Pla estratègic que es presenta, s’ha de sumar al Pla de suport al 3er sector social que impulsa el Departament d’Acció Social per a fer possible, a la Catalunya del Segle XXI, una societat del benestar en què els drets socials siguin universals i estiguin plenament garantits, dins d’unademocràcia avançada que promogui la ciutadania activa, la participació i el diàleg civil.
El Departament està treballant per a l’assoliment de l’està català del benestar i és conscient que ha treballar conjuntament amb l’experiència i la professionalitat del 3er sector del país. L’objectiu és enfortir el teixit social i la organització de la comunitat i respondre als reptes socials d’una manera integradora.
 

18:30|.Seu de l'Institut d'Estudis Catalans (c. del Carme, 47)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació del primer pla estratègic del Tercer Sector Social de Catalunya. A l’acte també hi participaran el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà.