Sala de premsa

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presenta els nous productes Made in CIRE al FAD

query_builder   11 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presenta els nous productes Made in CIRE al FAD

La nova col·lecció que es fa als tallers dels centres penitenciaris de Catalunya sorgeix d'una comissió d'idees integrada per professionals del disseny, la distribució i les arts
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la presidenta del Foment de les Arts i del Disseny (FAD), Beth Galí, i del responsable dels productes Made in CIRE, Blai Puig, presentarà el dilluns 14 de juliol, a les 12.30 h, la nova col·lecció de productes fets als tallers dels centres penitenciaris catalans gestionats pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE). El CIRE és l’empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció de persones privades de llibertat, mitjançant la formació professional i el treball productiu. Els nous productes sorgeixen de l’Espai CIRE, la comissió d’idees integrada per professionals de prestigi del món del disseny, la distribució i les arts. A l’acte, que se celebrarà a la seu del FAD, hi assistirà també el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, Albert Batlle, i el gerent del CIRE, Adolf Cabruja.

12:30|.Terrassa del FAD. Convent dels Àngels (Plaça dels Àngels, 5-6)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la presidenta del Foment de les Arts i del Disseny (FAD), Beth Galí, i del responsable dels productes Made in CIRE, Blai Puig, presentarà la nova col·lecció de productes fets als tallers dels centres penitenciaris catalans gestionats pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).