Sala de premsa

Jordi Bosch i Enric Aloy fan balanç del primer semestre del pla PIMESTIC

query_builder   14 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jordi Bosch i Enric Aloy fan balanç del primer semestre del pla PIMESTIC

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el secretari general d'Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, presentaran dimarts, 15 de juliol, a Manresa, el balanç dels primers sis mesos del pla PIMESTIC
El pla PIMESTIC és una iniciativa conjunta de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques i de l’Agència ACC1Ó CIDEM/COPCA, organisme adscrit al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
El Pla, que s’estendrà fins al 2010 i que compta amb un pressupost de 20 milions d’euros, contempla diverses accions com ara la celebració de jornades, l’edició d’un mapa de recursos tecnològics o el servei d’orientació tecnològica. El projecte es desenvolupa en els eixos territorial i sectorial i busca millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Més informació al web www.pimestic.cat

10:30|.Palau Firal de Manresa (av. dels Dolors, s/n)|Manresa (El Bages)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el secretari general d'Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, presentaran el balanç dels primers sis mesos del pla PIMESTIC.