Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visita el camp de treball per a joves del Castell de Montsoriu a Arbúcies

query_builder   18 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visita el camp de treball per a joves del Castell de Montsoriu a Arbúcies

Enguany se celebren 15 anys d'intervencions arqueològiques en aquest espai
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada pel secretari de Joventut del Departament, Eugeni Villalbí, visitarà diumenge el camp de treball per a joves del Castell de Montsoriu a Arbúcies (Selva). La visita tindrà lloc a les 11:30 hores i també hi assistiran el president del Patronat del Castell de Montsoriu i del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria; i els alcaldes d’Arbúcies, Roger Zamorano; i de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet.
 
L’estada de la consellera servirà per commemorar el 15è aniversari d’aquest camp de treball, organitzat per la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Consell del Jovent d’Arbúcies. Aquest estiu hi treballen 25 joves catalans i estrangers d’entre 18 i 31 anys. El camp combina la intervenció arqueològica i altres activitats destinades al coneixement de la zona, la gent i la realitat de Catalunya.

11:30|.Castell de Montsoriu|Arbúcies (La Selva)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el camp de treball per a joves del Castell de Montsoriu a Arbúcies.