Sala de premsa

El Director territorial d'Acció Social a Lleida rep els representants de la Federació ECOM

query_builder   18 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Director territorial d'Acció Social a Lleida rep els representants de la Federació ECOM

La ECOM, un referent en l'atenció als discapacitats físics, vol incidir més directament en les seves actuacions a les comarques de Lleida
El proper dilluns, 21 de juliol, el Director territorial del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, rebrà una representació de la Federació ECOM, encapçalada pel seu president, Josep Giralt. El Departament sempre ha donat suport a l’ECOM i per això l’interès del Director territorial, Carles Vega, de conèixer de primera mà la seva implantació a les comarques de Lleida.
 
Aquesta entitat es va crear l’any 1971 i actualment, per poder incidir més directament en els seus associats, ha iniciat una descentralització i ha creat la Federació ECOM Lleida. 
 
Les entitats que la integren actualment son: ASPID (Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida); AREMI (Associació per a la Rehabilitació del Minusvàlid); FEM (Fundació Esclerosi Múltiple); ARLLA (Associació de Malalts de Ronyó de Lleida-Aragó). Properament està previst que hi entrin a formar part altres entitats.
 
La Federació ECOM està formada per 126 associacions de persones amb disminució física i altres organitzacions no governamentals que treballen per la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones. L’objectiu principal de la Federació és aconseguir la plena integració social de les persones amb disminució, lluitar contra tot tipus de discriminació, fomentar la defensa de l’exercici dels seus drets i treballar per la millora en cobertura i qualitat dels serveis i prestacions que requereix aquest col·lectiu.

12:00|.Biblioteca dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, Av. Del Segre, 5|Lleida (El Segrià)

Presentació de la Federació ECOM Lleida