Sala de premsa

La consellera Capdevila assisteix a la reunió del Ple del Consell Territorial del Sistema per a l'Autonomia Personal i Atenció a la Dependència

query_builder   22 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila assisteix a la reunió del Ple del Consell Territorial del Sistema per a l'Autonomia Personal i Atenció a la Dependència

La consellera d'Acció Social i Ciutadania valorarà els acords presos durant el Ple
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, atendrà als mitjans de comunicació a la sortida del Ple del Consell Territorial del Sistema per a l’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència (SAAD), que se celebrarà dimecres a la seu del Ministerio de Educación, Política Social y Deporte, a Madrid. La consellera, que estarà acompanyada per la directora de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, valorarà els acords presos durant el Ple.
 
La consellera també aprofitarà la trobada amb els mitjans de comunicació per fer una valoració de la Conferència Sectorial d’Assumptes Socials, que també se celebrarà el mateix dimecres a partir de les 9.30 hores.  
 
*La consellera Carme Capdevila atendrà als mitjans a la sortida de la reunió, prevista entre les 13.30 i les 14.00 hores.

13:30|.Ministerio de Educación, Política Social y Deporte (c. Alcalá, 34)| (Comunitat de Madrid)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, atendrà els mitjans de comunicació a la sortida del Ple del Consell Territorial del Sistema per a l’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència.