Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila firma amb les entitats municipalistes, ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Barcelona els programes per finançar l'atenció social

query_builder   23 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila firma amb les entitats municipalistes, ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Barcelona els programes per finançar l'atenció social

La inversió del Departament d'Acció Social i Ciutadania a la demarcació s'incrementa un 34,3% respecte a l'any passat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, signarà el proper dijous els contractes programa en matèria de serveis socials amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i els consells comarcals de la demarcació de Barcelona. L’aportació que rebran els ens locals de la demarcació aquest any significa un increment del 34,3% respecte al 2007. Al conjunt de Catalunya, Acció Social i Ciutadania aportarà 143.689.489,14 euros.
 
Prèviament a la signatura dels contractes programa, la consellera Capdevila firmarà amb els presidents de l’Associació Catalana de Municipis, Salvador Esteve, i de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, l’Acord Marc en matèria de serveis socials pel període 2008-2011. Aquest Acord, establert pel període 2008-2011, fixa un nou esquema de coordinació, cooperació i col·laboració interadministrativa per a la prestació i finançament dels serveis socials.
 
El nou model substitueix el sistema vigent basat en convocatòries de subvencions per un altre d’avaluació d’objectius. A partir d’ara es valorarà anualment la consecució dels objectius dels programes subvencionats i es determinaran les noves aportacions econòmiques.

11:30|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, signarà els contractes programa en matèria de serveis socials amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i els consells comarcals de la demarcació de Barcelona.