Sala de premsa

Castells es reuneix amb organitzacions empresarials i sindicats per explicar-los l'estat de les negociacions en matèria de finançament

query_builder   23 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Castells es reuneix amb organitzacions empresarials i sindicats per explicar-los l'estat de les negociacions en matèria de finançament

Convocatòria mitjans
Demà dijous, 24 de juliol, a dos quarts de set del vespre, el conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, acompanyat del secretari general del departament, Martí Carnicer, es reuniran amb els representants de les principals organitzacions empresarials i sindicals de Catalunya per explicar-los en quin punt es troba la negociació del nou model de finançament amb el Govern de l’Estat.
 
A la reunió, hi assistiran els presidents de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls; de Foment del Treball, Joan Rosell; de Fepime, Eusebi Cima; els secretaris generals de Pimec, Antoni Cañete; i d’UGT, Josep Maria Álvarez, i la secretària de l’Àrea Socioeconòmica de CCOO Catalunya, Dolors Llobet.
 
A l’inici de la trobada, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges. En acabar la reunió, els assistents atendran els mitjans de comunicació.

18:30|.Departament d'Economia i Finances (c. Rbla. Catalunya, 19-21) |Barcelona (El Barcelonès)

Reunió del conseller Castells amb els representants de les organitzacions empresarials i sindicals