Sala de premsa

Inauguració de l'Escola Taller Baix Camp 5

query_builder   28 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'Escola Taller Baix Camp 5

El delegat del Govern i el president del Consell Comarcal inauguren demà dimarts, 29 de juliol, una de les 11 escoles taller que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb 7 milions d'euros
Demà dimarts, 29 de juliol, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, acompanyat del director territorial del SOC, Ramón Inglés, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Xavier Llauradó, faran la inauguració oficial de l’Escola Taller Baix Camp 5.
 
L’acte tindrà lloc a les 10 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp i comptarà amb la presència d’alumnes dels tres mòduls que s’imparteixen en aquesta escola taller: jardineria (planta comarcal de compostatge de Botarell), atenció al ciutadà (Casa de Cultura de Mont-roig del Camp) i instal·lacions i energies renovables (viver d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant). Cada mòdul té capacitat per a 8 alumnes que compaginen formació teòrica i pràctica durant 2 anys.

10:00|.Consell Comarcal del Baix Camp (c. Doctor Ferran, 8)|Reus (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, acompanyat del director territorial del SOC, Ramón Inglés, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Xavier Llauradó, inauguraran l’Escola Taller Baix Camp 5.