Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania posarà en marxa un centre d'acolliment per a menors a les Terres de l'Ebre

query_builder   30 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania posarà en marxa un centre d'acolliment per a menors a les Terres de l'Ebre

El centre, que començarà a funcionar a partir del mes de novembre, s'instal·larà a Amposta
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs, presentarà el proper dijous el projecte del primer centre d’acolliment per a menors de les Terres de l’Ebre. L’equipament, que començarà a funcionar a partir del mes de novembre, s’instal·larà a Amposta.

Els centres d’acolliment són serveis residencials d’estada limitada, que tenen per objecte realitzar l’observació i el diagnòstic de la situació dels menors atesos i les seves famílies. Aquests centres són els encarregats d’elaborar la proposta de mesura més adequada, quan és necessària l’atenció immediata i transitòria de l'infant que ha de ser separat del seu nucli familiar. El centre d’acolliment és un recurs de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Secretaria d’Infància i Adolescència.

11:00|.Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre (c. Ruiz d'Alda, 33)|Amposta (El Montsià)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs, presentarà el projecte del primer centre d’acolliment per a menors de les Terres de l’Ebre.