Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura l'Ajuntament de la Febró

query_builder   3 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura l'Ajuntament de la Febró

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 240.277 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura les obres de l’Ajuntament de la Febró, dissabte 5 de juliol, a les 12 hores.
 
Abans del descobriment de la placa d’inauguració, el director general i el director dels Serveis Territorials seran rebuts per l’alcalde de la Febró, Sergi Cotilla, a l’ajuntament del municipi on mantindran una reunió amb l’equip de govern municipal i es signarà el llibre d’honor.
 
Les obres de construcció de la casa de la vila han tingut un pressupost de 255.739 euros repartits en dues fases. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat una subvenció de 240.277 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). La superfície total en la que s’hi actuat és de 244,38 metres quadrats, en la qual s’hi han realitzat un local a la planta baixa i les oficines municipals a la planta primera.

12:00|.Av. del riu Siurana |Febró (El Baix Camp)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura les obres de l’Ajuntament de la Febró