Sala de premsa

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participa en una jornada sobre diversitat sexual

query_builder   7 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participa en una jornada sobre diversitat sexual

S'emmarca en els actes de celebració del Dia Internacional de l'Orgull Gai, Lèsbic, Bisexual i Transsexual
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, participarà demà en les Jornades per la diversitat sexual de Castelldefels (Baix Llobregat). Porta intervindrà a les 18:30 hores en una conferència-debat sobre famílies homoparentals al Centre Municipal Frederic Mompou (Plaça de Joan XXIII, 8).
 
Les Jornades per la diversitat sexual s’emmarquen en la celebració el passat 28 de juny del Dia Internacional de l’Orgull Gai, Lèsbic, Bisexual i Transsexual. Entre el 5 i el 22 de juliol diferents activitats sensibilitzaran la ciutadania sobre el dret a la llibertat sexual i el respecte per la igualtat d’oportunitats evitant el rebuig i discriminació de les persones a causa de la seva orientació sexual.

18:30|.Centre Municipal Frederic Mompou (pl. Joan XXIII, 8)|Castelldefels (El Baix Llobregat)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participarà en una jornada sobre diversitat sexual.