Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà la commemoració del centenari del Palau de Justícia de Barcelona

query_builder   7 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà la commemoració del centenari del Palau de Justícia de Barcelona

També hi assistirà el president del Tribunal Suprem i president del Consejo General del Poder Judicial, Francisco José Hernando
El president de la Generalitat, José Montilla, juntament amb el president del Tribunal Suprem i president del Consejo General del Poder Judicial, Francisco José Hernando, presidirà demà, dimarts 8 de juliol, la commemoració del centenari del Palau de Justícia de Barcelona. La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, els acompanyaran en l’acte, que tindrà lloc a les set del vespre al Palau de Justícia de la capital catalana.
 
La commemoració del centenari d’aquest emblemàtic edifici de la ciutat de Barcelona començarà amb una conferència del magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem, Juan Antonio Xiol. Desprès, tindran lloc els parlaments de les autoritats, amb el discurs de cloenda a càrrec del president Montilla. La celebració finalitzarà amb una actuació de la coral del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

19:00|.Palau de Justícia. Passeig de Lluís Companys, s/n. Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

Commemoració del centenari del Palau de Justícia de Barcelona