Sala de premsa

El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen a Saragossa

query_builder   8 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen a Saragossa

Dimecres, 9 de juliol (12.00 h), a la seu del govern d'Aragó a Saragossa
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà dimecres vinent amb representants dels governs autonòmics de tot l’Estat que han reformat els seus Estatuts. La trobada l’ha convocat el govern d’Aragó i comptarà amb la participació de consellers de Catalunya (conseller Joan Saura) d’Aragó (vicepresident José Ángel Biel), Andalusia (vicepresident Gaspar Zarrias), Balears (conseller de Presidència, Albert Moragues), País Valencià (conseller de Governació, Serafín Castellano) i Castella i Lleó (conseller de Presidència, Albert Moragues). L’objectiu de la reunió és analitzar de forma conjunta el ritme de desplegament dels Estatuts en aspectes com la transferència de competències o la participació de les comunitats autònomes en organismes estatals.
 
Un cop finalitzada la reunió de treball (14h aprox.), els participants es traslladaran a l’Expo de Saragossa, on dinaran junts i visitaran alguns dels pavellons de la mostra. Just després del dinar (16.15h aprox), en el pavelló d’Aragó, el conseller Joan Saurà avaluarà el resultat de la trobada.
 
 
A les 12.00h, els consellers atendran els mitjans de comunicació. Tot seguit, es podran prendre imatges de l’inici de la trobada.
 
*Els periodistes que vulguin cobrir la visita dels consellers a l’Expo de Saragossa s’han d’acreditar a través de l’organització de la mostra (www.expozaragoza.es)

12:00|.Govern d'Aragó. Edifici Pignatelli (pg. Maria Agustín, 36)| (Aragó)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuniran a Saragossa. A les 12.00h, els consellers atendran els mitjans de comunicació. Tot seguit, es podran prendre imatges de l’inici de la trobada. A la tarda, a les 16.15h aproximadament, al pavelló d’Aragó, el conseller Saurà avaluarà el resultat de la trobada. Els periodistes que vulguin cobrir la visita dels consellers a l’Expo de Saragossa s’han d’acreditar a través de l’organització de la mostra 
(www.expozaragoza.es)