Sala de premsa

El DAR i les terres de l'Ebre signen convenis per a la realització de mapes de sòls

query_builder   8 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El DAR i les terres de l'Ebre signen convenis per a la realització de mapes de sòls

Aquesta eina posa a disposició dels gestors del territori informació bàsica sobre les característiques i distribució dels tipus de sòls
La directora general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Rosa Cubel, acompanyada de director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, signarà demà, a partir de les 13:00 hores, a la seu dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, a Tortosa, sengles convenis amb els consells comarcals del Montsià i de la Ribera d’Ebreper a la realització de mapes de sòls. Els signants per part dels consells comarcals seran els respectius presidents, Alfons Montserrat i Josep Solé, respectivament.
 
Aquests acords estableixen, entre altres, que el Departament durà a terme el Mapa dels sòls als termes municipals de la zona fructícola i citrícola de les Terres de l’Ebre, i els consells comarcals facilitaran els contactes amb ajuntaments i pagesos per a agilitzar els treballs.
 
El Mapa de Sòls (1:25.000) de Catalunya és un projecte impulsat pel DAR i que, per les seves característiques, és referent a nivell de tot l’Estat i plenament homologable amb els països del nostre entorn. L’objectiu és posar a disposició dels gestors del territori, particularment pagesos i tècnics, que treballen amb ells, de les administracions i de tots els interessats una informació bàsica, tècnica, i objectiva sobre les característiques i distribució dels tipus de sòls.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc després la signatura.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Signatura de convenis per a la realització de mapes de sòls
 
DIA:
Dimecres, 9 de juliol de 2008
HORA:
13:00 hores.
LLOC:
Serveis Territorials DAR a les Terres de l’Ebre
Plaça Alfons XII 7, 1a. planta
Tortosa
 
8 de juliol de 2008

13:00|.Serves Territorials del DAR a les Terres de l'Ebre (pl. d'Alfons XII, 7)|Tortosa (El Baix Ebre)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, signarà sengles convenis amb els consells comarcals del Montsià i de la Ribera d’Ebre per a la realització de mapes de sòls.