Sala de premsa

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita el Parc de Recerca de la UAB

query_builder   21 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita el Parc de Recerca de la UAB

Visitarà el Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Genètica i les instal·lacions del Laboratori de Llum Sincrotró
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà el proper divendres, 22 d’agost, les instal·lacions del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, al campus de Bellaterra, per conèixer els projectes d’investigació que s’hi duen a terme i les instal·lacions que s’hi construeixen. L’acompanyarà el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells.
 
El vicepresident del Govern i president en funcions arribarà a les 11.00 hores al Parc de Recerca, on serà rebut, entre d’altres, pel rector en funcions de la UAB i director general del Parc, Jordi Marquet.
 
La visita s’iniciarà a les 11.15 hores amb una presentació del Parc a càrrec de Jordi Marquet. Un cop finalitzada la presentació, a les 11.45 hores aproximadament, el vicepresident i president en funcions de la Generalitat atendrà els mitjans de comunicació.

Posteriorment, a les 12.00 hores, Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà el Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Genètic. A les 13.00 hores farà una visita a les instal·lacions del Laboratori de Llum Sincrotró. Les visites seran tancades als mitjans de comunicació.
 
El Parc de Recerca UAB és fruit d’una col·laboració entre la UAB, el CSIC i l’IRTA per impulsar i millorar la transferència de la recerca a la societat. Comprèn insitituts i centres de recerca, vivers d’empresa, unitats d’R+D empresarials i serveis per facilitar la transferència de tecnologia.

11:15|.Sala de juntes del Rectorat de la UAB|Cerdanyola del Vallès (El Vallès Occidental)

Visita Parc de Recerca de la UAB