Sala de premsa

El vicepresident del Govern visita Blancafort

query_builder   29 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern visita Blancafort

·Presidirà la inauguració del CEIP Blancafort i farà una visita institucional a l'Ajuntament, acompanyat del delegat territorial del Govern a Tarragona
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà una visita institucional al municipi de Blancafort el proper diumenge, 31 d’agost,  on visitarà el consistori i presidirà l’acte d’inauguració del CEIP Blancafort.

A les 12.30 hores el vicepresident del Govern arribarà a l’Ajuntament de Blancafort (Plaça Vella, 5) acompanyat del delegat territorial del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté. Després de ser rebut per l’alcalde del municipi, Magí Baltà, i altres membres del consistori, Josep-Lluís Carod-Rovira signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament.
 
Tot seguit, al mateix ajuntament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 13.00 hores s’iniciarà l’acte d’inauguració del CEIP Blancafort, (C. Raval del Portell, 1), al qual també assistirà el director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Vicent Villena. Després del descobriment de la placa commemorativa i d’una visita a les instal·lacions, hi haurà parlaments de la directora del CEIP, Núria Josa; l’alcalde de Blancafort, Magí Baltà, i el vicepresident del Govern, que tancarà l’acte.

12:30|.Ajuntament (Plaça Vella, 5) |Blancafort (La Conca de Barberà)

Visita Ajuntament i atenció als mitjans de comunicació. Tot seguit,  inauguració CEIP Blancafort (C. Raval del Portell, 1)