Sala de premsa

El president Montilla visitarà demà Montmell, un exemple de gestió forestal, on s'instal·larà una planta de bio-massa

query_builder   7 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla visitarà demà Montmell, un exemple de gestió forestal, on s'instal·larà una planta de bio-massa

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà, divendres 8 d’agost, l’Ajuntament de Montmell, per tal de conèixer de primera mà els avenços en el pla de gestió forestal d’aquest municipi, que permetran instal·lar-hi un centre de bio-massa per abastir d’aigua calenta i calefacció tots els edificis municipals.

El president Montilla arribarà a les 20 hores a la Joncosa de Montmell, un dels tres nuclis urbans del municipi de Montmell, on es troba la seu del govern local. L’alcaldessa de la localitat, Imma Costa, i els membres del consistori el rebran a l’entrada del poble, al carrer Orient, i, aprofitant el breu recorregut a peu fins l’Ajuntament, li mostraran el futur centre cívic municipal que es troba en construcció.
 
Un cop a l’Ajuntament, el president hi realitzarà una visita institucional, signant al llibre d’honor, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté. Durant aquest acte oficial, en el qual intervindrà també l’alcaldessa, el president pronunciarà un parlament.
 
Després, el president i l’alcaldessa es traslladaran per carretera fins a Coll d’Arca, un punt elevat des del qual el president podrà observar els resultats dels treballs de gestió forestal que du a terme l’Ajuntament de Montmell amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge.

20:00|.c/Orient, davant del futur Centre Cívic.|Montmell (El Baix Penedès)

Visita institucional a l’Ajuntament de Montmell