Sala de premsa

El conseller Castells es reunirà amb representants de CiU el proper 9 d'agost

query_builder   8 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Castells es reunirà amb representants de CiU el proper 9 d'agost

Convocatòria a mitjans
El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, iniciarà el proper dissabte, 9 d’agost, una ronda de trobades amb els representants de les forces polítiques catalanes per analitzar quina ha de ser l’actuació del govern després que no s’hagi concretat el model de finançament en el termini previst per l’Estatut.
 
En primer lloc, es reunirà la part catalana de la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat. Aquesta trobada tindrà lloc a dos quarts d’onze del matí.
 
A les onze, els membres de la part catalana de la Comissió Mixta es reuniran amb representants de CiU.
 
Els mitjans de comunicació gràfics podran prendre imatges a l’inici de la segona trobada i, en acabar (aproximadament a les 12.00), s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Departament d'Economia i Finances (Rbla. Catalunya, 19-21) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presideix la reunió amb la part catalana de la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat a la qual assistiran el secretari general d'Economia i Finances, Martí Carnicer, el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i el secretari d'Indústria i Empresa, Antoni Soy. Posteriorment, la part catalana de la Comissió es reunirà amb representants de CiU.