Sala de premsa

El president Montilla atorgarà, dimecres, la Medalla d'Or de la Generalitat a Moisès Broggi i Montserrat Carulla

query_builder   8 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla atorgarà, dimecres, la Medalla d'Or de la Generalitat a Moisès Broggi i Montserrat Carulla

Les televisions disposaran de senyal institucional a través de Collserola
El president de la Generalitat, José Montilla, atorgarà el proper dimecres, dia 10 de setembre, la Medalla d’Or de la Generalitat al metge Moisès Broggi i a l’actriu Montserrat Carulla, com a mostra del reconeixement i l’agraïment de les institucions catalanes per les seves extraordinàries aportacions al país. Cal destacar que es tracta del primer metge i la primera actriu que reben aquesta distinció.
 
La Medalla d’Or de la Generalitat és la màxima distinció que atorga el Govern, i expressa el reconeixement del Govern de la Generalitat envers aquelles persones que han prestat serveis eminents i extraordinaris a Catalunya en els àmbits polític, social, econòmic, cultural o científic. Des que es va crear, el 1978, s’ha atorgat a 48 personalitats i tres entitats. Els darrers premiats han estat Gregorio López-Raimundo, Joan Raventós i La Caixa el 2005, Antoni Gutiérrez Díaz el 2006, i els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall, l’any passat.
 
Durant l’acte, que se celebrarà a les 18 hores al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, Marc Antoni Broggi s’encarregarà de fer la glossa de Moisès Broggi i Mario Gas farà la glossa de Montserrat Carulla. Posteriorment, els guardonats pronunciaran un discurs i el president Montilla clourà l’acte.
 
 
NOTA IMPORTANT:
 
Televisions:
Per tal de facilitar la cobertura informativa, i donades les restriccions d’espai que comporta un acte d’aquestes característiques, Televisió de Catalunya facilitarà senyal institucional de l’acte; per la qual cosa, dins del Saló de Sant Jordi no podran accedir-hi les càmeres de televisió. La senyal institucional estarà disponible a Collserola uns 10 minuts abans de l’inici de l’acte. Per qualsevol aclariment, podeu contactar directament amb producció de TV3 al telèfon 609260318 (Àngel Ferrer).
 
Un cop finalitzat l’acte, les càmeres de televisió podran accedir al Pati dels Tarongers per cobrir la recepció posterior que s’oferirà.
 
Fotògrafs:
S’habilitarà una tarima dins del Saló de Sant Jordi per tal que els fotògrafs puguin prendre imatges de l’atorgament de medalles. També podran cobrir la recepció posterior al Pati dels Tarongers.
 
Ràdios:
Les ràdios disposaran de so en directe des de la sala de ràdios del Palau.
 
 

18:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, atorgarà la Medalla d’Or de la Generalitat al metge Moisès Broggi i a l’actriu Montserrat Carulla, com a mostra del reconeixement i l’agraïment de les institucions catalanes per les seves extraordinàries aportacions al país. Cal destacar que es tracta del primer metge i la primera actriu que reben aquesta distinció.
 
Nota: Per tal de facilitar la cobertura informativa, i donades les restriccions d’espai que comporta un acte d’aquestes característiques, Televisió de Catalunya facilitarà senyal institucional de l’acte; per la qual cosa, dins del Saló de Sant Jordi no podran accedir-hi les càmeres de televisió. La senyal institucional estarà disponible a Collserola uns 10 minuts abans de l’inici de l’acte