Sala de premsa

Demà, dimecres, s'inaugurarà IV edició del Diàleg-Orient Occident, que enguany se centrarà en la seguretat humana i la globalització

query_builder   20 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Demà, dimecres, s'inaugurarà IV edició del Diàleg-Orient Occident, que enguany se centrarà en la seguretat humana i la globalització

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà dimecres, 21 de novembre, la quarta edició del Diàleg Orient-Occident de Casa Àsia. A l'acte, que se celebrarà a les 11 del matí al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a més del president, també hi intervindran l'alcalde de Barcelona i president del Consell Rector de Casa Àsia, Jordi Hereu; el director general de Política Exterior del Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació, Rafael Dezcallar, i el director general de Casa Àsia, Jesús Sanz. L'Alt Representant de les Nacions Unides per a l'Aliança de Civilitzacions i expresident de Portugal, Jorge Sampaio, pronunciarà el discurs inaugural.

L'edició d'enguany, centrada en la seguretat humana i la globalització, tractarà cinc temes: Dones per la pau, Energia i lideratge, El debat nuclear, Migracions i identitats, i La veu dels joves i comptarà amb la presència i la intervenció d'intel·lectuals, acadèmics i polítics en les diferents taules rodones.

El Diàleg Orient-Occident pretén servir d'instrument per a fomentar el diàleg entre cultures i donar suport a l'Aliança de Civilitzacions, tot atorgant un major protagonisme a Àsia en el debat sobre temes claus per a la seguretat internacional, la pau mundial i el desenvolupament.

11:00|.Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de la quarta edició del Diàleg Orient-Occident de Casa Àsia