Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer

query_builder   12 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presideix la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer

L'acte, que reunirà més de 2.700 persones, es realitzarà dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà aquest dissabte 13 de setembre la XII Trobada del Dia Mundial de l’Alzheimer. L’acte, que inclourà un dinar de germanor, reunirà més de 2.700 persones al Palau Sant Jordi de Barcelona.
 
La XII Trobada del Dia Mundial de l’Alzheimer, que enguany es presenta amb el lema “Perquè tots tenim alguna cosa per recordar!”, té com a objectiu retre homenatge a les persones que pateixen aquesta malaltia, els seus familiars i els professionals que en tenen cura. Al mateix temps, vol subratllar públicament la importància d’una malaltia que afecta 112.000 persones a Catalunya.
 
La jornada s’obrirà a les 10 hores amb la sortida de les residències, els centres de dia i els llocs de trobada de les persones participants. Tot seguit es farà una visita guiada en autobús per la ciutat de Barcelona. A les 13 hores, es realitzarà la benvinguda al Palau Sant Jordi, que anirà a càrrec de grups d’animació i de música. El dinar de germanor s’iniciarà a les 14 hores i a les 15.45 hores tindrà lloc el parlament de la consellera d’Acció Social i Ciutadania. Seguidament s’entregaran els premis del concurs de cartells del Dia Mundial de l’Alzheimer. La trobada continuarà amb ball popular i, finalitzarà, cap a les 18 hores amb un fi de festa.
 
La consellera acudirà a la trobada acompanyada per la directora dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Neus Orriols, i la directora general de Planificació i Avaluació del Departament de Salut, M. Lluïsa de la Puente.
 
Activitats a tot el territori
 
Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, les diferents associacions i entitats implicades amb la malaltia han organitzat més de 90 activitats arreu de Catalunya. Aquestes activitats, que compten amb el suport dels departaments d’Acció Social i Ciutadania i Salut, es van iniciar el 7 de setembre i es desenvoluparan fins al 9 de novembre.
 
Entre d’altres, hi haurà conferències, taules informatives, concerts, projeccions de cinema, activitats esportives, tallers, teatre i festivals benèfics.
 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presideix el dinar de germanor del Dia Mundial de l’Alzheimer
DIA:
Dissabte 13 de setembre de 2008
HORA:
14.00 hores (a les 15.45 hores es pronunciaran els parlaments)
LLOC:
Palau Sant Jordi de Montjuïc. Passeig Olímpic, 5-7. Barcelona.
 

14:00|.Palau de Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7).|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el dinar de germanor del Dia Mundial de l'Alzheimer.