Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la medalla centenària al rapitenc Ramon Vidal Castellà

query_builder   12 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la medalla centenària al rapitenc Ramon Vidal Castellà

El director dels Serveis Territorials del Departament, Adam Tomàs, presidirà l'acte d'homenatge
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, entregarà el proper diumenge la medalla centenària del Departament a Ramon Vidal Castellà. L’acte tindrà lloc a la residència L’Onada Golden Beach de Sant Carles de la Ràpita, on actualment resideix l’homenatjat.
 
Ramon Vidal Castellà va néixer el 14 de setembre de 1908 a Sant Carles de la Ràpita. Fins la seva jubilació ha compaginat la feina de pagès amb la restauració. Després de la Guerra Civil va fundar juntament amb el seu germà el bar Vidal, que va dirigir durant 35 anys. Té dues filles, 5 néts i 7 besnéts.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:00|.Residència L'Onada Golden Beach (av. Països Catalans, 20)|Sant Carles de la Ràpita (El Montsià)

El director del serveis territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, lliurarà la medalla centenària al rapitenc Ramon Vidal Castellà.