Sala de premsa

El delegat del Govern visita el municipi d'Ulldemolins amb motiu de la Festa Major

query_builder   12 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita el municipi d'Ulldemolins amb motiu de la Festa Major

Xavier Sabaté visitarà el local social i assistirà al concert d'inauguració de l'orgue parroquial
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, farà diumenge una visita institucional al municipi d’Ulldemolins amb motiu de la Festa Major. El delegat arribarà a les 19 hores al Local Social, on el rebrà l’alcaldessa de la població, Misericòrdia Montlleó. i altres membres del consistori. El PUOSC finança amb 17.183 euros els serveis d’aquestes instal·lacions i amb 25.096 euros més l’hotel d’entitats que acollirà el Local Social.
 
En acabar, a les 19.30 hores, Xavier Sabaté es desplaçarà a l’església de Sant Jaume per assistir, juntament amb el mossèn Joan Roig, al concert d’inauguració de l’orgue parroquial, a càrrec de mossèn Valentí Miserachs, president del Pontifici Institut de Música Sacra. L’orgue, que ha estat restaurat per l'organista flamenc Wilfryd Pratt, és el tercer en importància a Catalunya per la seva antiguitat. La seva construcció data del 1637. El moble no segueix l'estructura original perquè va ser desmuntat de mala manera durant la guerra civil.

19:00|.Local Social (carrer Eixarts, s/n)|Ulldemolins (El Priorat)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, farà una visita institucional al municipi d’Ulldemolins amb motiu de la Festa Major.