Sala de premsa

La Generalitat es reuneix dilluns amb els municipis afectats pels xàfecs de primers de setembre per analitzar els danys i establir ajuts

query_builder   12 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat es reuneix dilluns amb els municipis afectats pels xàfecs de primers de setembre per analitzar els danys i establir ajuts

Els ajuntaments convocats són Ribera d'Ondara, Talavera, Preixens, Montgai, Àger i Agramunt
El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, es reunirà el proper dilluns, dia 15, amb els alcaldes dels municipis que van resultar afectats pels forts xàfecs caiguts la primera setmana de setembre, amb l’objectiu d’avaluar els danys produïts i de tractar possibles ajuts econòmics per al seu arranjament.
 
La trobada tindrà lloc a les 11.30 hores, a la Delegació territorial del Govern. Miquel Pueyo estarà acompanyat pels directors dels Serveis territorials de Governació i Administracions Públiques i d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Tomàs Pujol i Joan Gòdia, respectivament. Els ajuntaments convocats són Ribera d’Ondara i Talavera, de la comarca de la Segarra; Preixens, Àger i Montgai, de la Noguera; i Agramunt, de l’Urgell.
 
En acabar la reunió, a les 12.45 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:30|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, es reunirà amb els alcaldes dels municipis afectats pels xàfecs de primers de setembre per avaluar els danys i tractar dels ajuts econòmics per al seu arranjament. A les 12.45 hores es farà una atenció als mitjans.