Sala de premsa

Valoració de l'inici del curs escolar al Camp de Tarragona

query_builder   12 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Valoració de l'inici del curs escolar al Camp de Tarragona

El delegat del Govern, Xavier Sabaté, i el director dels Serveis Territorials d'Educació, Vicent Villena, assistiran a l'acte simbolic de comiat del centre antic del CEIP Els Ametllers de la Pobla de Montornès
Amb motiu de l’inici del nou curs escolar, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director territorial d’Educació, Vicent Villena, assistiran el proper dilluns, 15 de setembre, a les 9 hores, a l’acte simbòlic de comiat del centre antic del CEIP Els Ametllers de la Pobla de Montornès (avinguda Catalunya, 3). Després d’escoltar “L’hora del adéus”, els alumnes es traslladaran a les noves instal·lacions, situades al passeig de l’Estació, s/n, on plantaran un ametller.
 
La nova escola, amb capacitat per dues línies d’educació infantil i primària, ha costat més de 3,5 milions d’euros. Té 200 alumnes (32 més que el curs passat) i 19 professors.  
 
En acabar l’acte, el director territorial d’Educació continuarà el recorregut per dos centres educatius més. A les 10:30 hores, visitarà el CEIP de Torredembarra (carrer Hort de l'Oca, s/n) i a les 11.30 hores, l’IES d’Altafulla (camí de l'Olivarot, s/n).

El delegat del Govern i el director territorial d'Educació atendran els mitjans durant la visita als tres centres.

A la tarda, a les 16 hores, Villena atendrà novament els mitjans de comunicació a la sala de premsa dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona (carrer Sant Francesc, 7) per fer una valoració general de l’inici del curs escolar 2007-08 al Camp de Tarragona.
 
Aquest curs escolar les aules de Tarragona tindran 101.251 alumnes (3.765 més que el curs passat i 13.731 més que el curs 2005-2006).

09:00|.Antic CEIP Els Ametllers (avinguda Catalunya, 3). La Pobla de Montornès|Pobla de Montornès (El Tarragonès)

Acte simbòlic de comiat del centre antic del CEIP Els Ametllers