Sala de premsa

El conseller Llena presideix la presentació de la XXVII Setmana del cava

query_builder   15 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena presideix la presentació de la XXVII Setmana del cava

La XXVII Setmana del Cava tindrà lloc del 4 al 12 d'octubre
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’INCAVI, Joan Aguado, i del president de la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia, Pere Bonet, presidirà demà, 16 de setembre, la presentació de la XXVII Setmana del Cava al Palau de la Música Catalana, a Barcelona.
 
En el transcurs de l’acte, Alba Tous, presentarà el cartell que la seva mare, Rosa Tous, ha elaborat per aquesta edició de la Setmana del Cava. També es desvelarà els noms dels personatges que protagonitzaran la XXVII Setmana del Cava, entre ells la futura Reina del Cava 2008 i els Confrares d’Honor i de Mèrit.
 
La popular companyia teatral catalana Teatre de Guerrilla, formada pels actors Rafel Faixedas, Quim Masferrer i Carles Xuriguera, també serà present a l’acte de presentació per avançar breument en què consistirà el pregó inaugural de la XXVII Setmana del Cava.
 
La XXVII Setmana del Cava està organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia i se celebrarà del 4 al 12 d’octubre en aquest municipi.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de la XXVII Setmana del Cava
DIA:
Dimarts, 16 de setembre de 2008
HORA:
19:45 hores
LLOC:
Palau de la Música Catalana
c/Sant Pere Més Alt, s/n
Barcelona
 
 
15 de setembre de 2008

19:45|.Palau de la Música (c. Sant Pere Més Alt, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació de la XXVII Setmana del Cava.