Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura el nou servei de teràpia ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme

query_builder   18 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura el nou servei de teràpia ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha invertit prop de mig milió d'euros en el nou equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper 19 de setembre a Argentona el nou servei de teràpia ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme. La consellera estarà acompanyada per l’alcalde d’Argentona, Pep Massó, i el president de la Fundació Maresme, Isidor Geli.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha invertit de 497.000 euros en la construcció del nou equipament, que representen el 50% del seu cost. El nou centre atendrà una vuitantena de persones amb disminució psíquica.  
 
L’equipament s’ubica a la finca de “Can Negoci”, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, i s’ha construït amb paràmetres de sostenibilitat i respecte al medi ambient. L’edifici incorpora plaques fotovoltaiques per a generar electricitat i una caldera de biomassa per cobrir les necessitats tèrmiques.
 
La Fundació Maresme és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure i impulsar la integració social de les persones amb discapacitat psíquica de la comarca. Creada l’any 1996, actualment atén un miler de persones a través de la seva xarxa assistencial.

12:00|.Servei de teràpia ocupacional Pere Parera (c. Can Negoci, 28)|Argentona (El Maresme)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el servei de teràpia ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme.