Sala de premsa

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial de Cerdanyola del Vallès

query_builder   19 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial de Cerdanyola del Vallès

Es tracta del vuitè edifici judicial que es posa en marxa a Catalunya en el marc del Pla d'inversions en edificis judicials 2004-2010
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, acompanyades de l’alcalde de la població, Antoni Morral, visitaran demà el nou edifici a Cerdanyola del Vallès.
 
Hi assistiran també la presidenta del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya, Sílvia Giménez-Salinas; la secretaria de Govern del TSJC, M. Antònia Amigó; la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Àngels Vivas; el director general de Gestió d’Infraestructures, Salvador Illa; el director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Daniel Bartomeus; el director general de Recursos de l’Administració de Justícia, Isidor García; la jutgessa degana dels jutjats de Cerdanyola del Vallès, Maria Rocio Figueiras, i la gerent territorial de Barcelona Nord, Elisabeth Abella, entre altres autoritats del món jurídic i judicial.
 
La consellera iniciarà la visita a les 13 hores, aproximadament, amb la presidenta del TSJC i l’alcalde de la població, i juntament amb la resta de convidats faran un recorregut per les instal·lacions. A continuació es faran els parlaments i s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
L’edifici estarà obert al públic el mateix dia, des de les 10 fins a les 14 hores, en una jornada de portes obertes, perquè els ciutadans el puguin visitar.
 

13:00|.Edifici Judicial (Passeig d'Horta, 19)|Cerdanyola del Vallès (El Vallès Occidental)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, acompanyades de l’alcalde de la població, Antoni Morral, visitaran demà el nou edifici judicial de Cerdanyola del Vallès.