Sala de premsa

El president de la Generalitat inaugurarà, dijous, la 54a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

query_builder   23 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat inaugurarà, dijous, la 54a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

També inaugurarà el tercer edifici del Centre Europeu d'Empreses i Innovació de la capital del Segrià
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà dijous vinent, dia 25 de setembre, Lleida per inaugurar la 54a Fira Agrària de Sant Miquel i el 23è Eurofruit, el Saló Internacional de la Fruita.
 
El president arribarà al recinte firal cap a les 18.40 hores, on serà rebut pel president de la Cambra de Comerç de Lleida i president de la Comissió Delegada de la Fundació de Fira de Lleida, Joan Simó; el conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el director de la Fira, Oriol Oró.
 
L’acte inaugural començarà amb la benedicció a càrrec del bisbe de Lleida, Joan Piris, i continuarà amb els parlaments del president de la Diputació, el president de la Cambra de Comerç i l’alcalde de la ciutat. El president Montilla clourà l’acte amb un discurs. A continuació, la comitiva es traslladarà al Palau de Vidre, on començarà un recorregut pels diferents estands de la Fira.
 
Abans de la visita a la Fira, el president Montilla inaugurarà el tercer edifici del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEI), un organisme de recolzament a les petites i mitjanes empreses i als empresaris innovadors, amb reconeixement de la Comissió Europea. El nou edifici, on ja s’ubiquen cinc empreses (de les 20 total que hi ha a tot el recinte), augmentarà la superfície total del centre fins als 4.000 m2.
 
El president Montilla arribarà al centre a tres quarts de sis de la tarda, on visitarà les noves instal·lacions i parlarà amb els emprenedors que s’hi ubiquen per conèixer les seves activitats. Ho farà acompanyat de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; la vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, el delegat del Govern de la Generalitat a la capital del Segrià, Miquel Pueyo, i el director del CEEI, Guillermo Hervera. Durant l’acte, hi haurà un parlament del president Montilla.

18:40|.Fira de Lleida. Recinte firal dels Camps Elisis. Lleida. |Lleida (El Segrià)

Inauguració de la 54a Fira Agrària de Sant Miquel i el 23è Saló Eurofruit.