Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura les noves instal·lacions del Centre d'Intervenció Especialitzada de Salt

query_builder   25 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura les noves instal·lacions del Centre d'Intervenció Especialitzada de Salt

El Departament ha invertit 260.000 euros en l'adequació del nou local
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà demà 26 setembre a Salt les noves instal·lacions del Centre d’Intervenció Especialitzada (CIE) del Gironès. Acompanyaran a la consellera, l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda; la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta; la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva; i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.
 
El CIE ofereix informació, atenció i recuperació a les dones que es troben en situacions de violència masclista i les seves filles i fills. L’equip del centre està format per professionals dels àmbits de la psicologia, el treball social, l’educació social, el dret i la inserció laboral.
 
El CIE de Salt va ser el primer de Catalunya que va entrar en funcionament el setembre de 2005 en un local del carrer d’Àngel Guimerà. El creixement del nombre d’usuàries i la necessitat de disposar d’un espai més funcional ha obligat a traslladar-lo al nou local de la Plaça del Veïnat. Acció Social i Ciutadania ha invertit 260.000 euros en l’adequació d’aquest espai.

17:30|.Centre d'Intervenció Especialitzada (Plaça del Veïnat, 11)|Salt (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà les noves instal·lacions del Centre d’Intervenció Especialitzada de Salt.