Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Rubí i Terrassa

query_builder   25 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Rubí i Terrassa

Al voltant de les 11.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcaldessa de Rubí, Carme García, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DIVENDRES 26 DE SETEMBRE, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a Rubí i Terrassa. A les 11.00 hores, la consellera arribarà a l’Ajuntament de Rubí (Plaça de Pere Aguilera, 1) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa Carme García i altres membres del consistori. En acabar, al voltant de les 11.15 hores, la consellera i l’alcaldessa atendran als mitjans de comunicació.
 
A continuació, a les 11.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’Oficina de Treball de Rubí (C. Bartrina, 22). Posteriorment, a les 12.00 hores, la consellera Serna visitarà les instal·lacions de Rubí+D (Rambla Joan Miró, s/n).
 
En acabar la consellera Serna es traslladarà a Terrassa. A les 13.00 hores la consellera intervindrà en la conferència sobre la flexiseguretat que organitza el Club de Recursos Humans de la Cecot. L’acte, que tindrà lloc a l’Aula Magna – Recinte Cecot (C. Sant Pau, 6), és obert als mitjans de comunicació.

11:15|.Ajuntament de Rubí. Plaça de Pere Aguilera, 1. |Rubí (El Vallès Occidental)

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Rubí i Terrassa