Sala de premsa

MODIFICA L'ANTERIOR: AGENDA DEL DAR A LA FIRA AGRÀRIA DE SANT MIQUEL DE LLEIDA

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

MODIFICA L'ANTERIOR: AGENDA DEL DAR A LA FIRA AGRÀRIA DE SANT MIQUEL DE LLEIDA

(26-09-08)
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanya, a les 16:30 hores, al Secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, Josep Puxeu, en la visita oficial a la Fira de Sant Miquel. També hi assistirà el director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran. El lloc de trobada serà la porta principal del recinte de la Fira de Lleida.
 
La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, presideix, a les 12:00 hores, el tast guiat d’olis, a càrrec de Venanci Guiu, elaborador i membre del Panell de Tast d’Olis de Catalunya, que tindrà lloc al Saló Veyrat, del Palau de Vidre. Posteriorment, a les 19:30 hores, Cubel presidirà la cloenda de la jornada tècnica “Problemàtica actual en el control dels paràsits dels fruiters. Perspectives de futur”, que se celebrarà al Saló de Congressos del mateix recinte.
 
El director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, presideix, a les 09:30 hores, la inauguració de la jornada tècnica de Sanitat Vegetal, que se celebrarà al Saló de Congressos.
 
 
25 de setembre de 2008

16:30|.Fira de Lleida (Camps Elisis)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanya al Secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, Josep Puxeu, en la visita oficial a la Fira de Sant Miquel. També hi assistirà el director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran.