Sala de premsa

El Conseller d'Educació inaugura l'escola bressol Los Vailets de Bell-lloc d'Urgell i les noves instal·lacions del Camp d'Aprenentatge de Juneda

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Conseller d'Educació inaugura l'escola bressol Los Vailets de Bell-lloc d'Urgell i les noves instal·lacions del Camp d'Aprenentatge de Juneda

La llar d'infants de Bell-lloc augmenta en 41 les places de 0-3 anys al municipi i les noves instal·lacions del Camp d'Aprenentatge de Juneda s'emmarquen dins dels actes de celebració del seu 25è aniversari.
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà, cap a les 11h, la llar d’infants municipal Los Vailets de Bell-lloc d’Urgell que representa una oferta de 41 places noves de 0-3 anys en aquest municipi del Pla d’Urgell de compta amb una població de 2.372 habitants.

Més tard, cap a les 12h, el conseller Maragall inaugurarà les noves instal·lacions del Camp d’Aprenentatge de Juneda i hi farà una conferència-xerrada. Aquestes accions s’emmarquen dins els actes de commemoració del 25è aniversari d’aquestes instal·lacions.

10:30|.Llar d'infants municipal Los Vailets (Plaça Major, 8)|Bell-lloc d'Urgell (El Pla d'Urgell)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà la llar d’infants municipal Los Vailets de Bell-lloc d’Urgell. Més tard, cap a les 12h, el conseller Maragall inaugurarà les noves instal·lacions del Camp d’Aprenentatge de Juneda (Granja Escola de Juneda. Partida Lo Secanet, s/n) i hi farà una conferència-xerrada. Aquestes accions s’emmarquen dins els actes de commemoració del 25è aniversari d’aquestes instal·lacions.