Sala de premsa

El president de la Generalitat visitarà, demà, el municipi de Calafell

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat visitarà, demà, el municipi de Calafell

Es desplaçarà fins a la nova travessera de la C-31 a Segur de Calafell
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà, dissabte 27 de setembre, el municipi de Calafell. El cap del Govern arribarà a l’Ajuntament a dos quarts d’una del migdia on serà rebut per l’alcalde, Jordi Sánchez; el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; i els membres del Consistori.
 
A les 13 hores, el president Montilla es desplaçarà fins a la Plaça del Mediterrani, a Segur de Calafell, on visitarà la nova travessera de la C-31. Posteriorment, hi haurà un parlament de l’alcalde i del cap de l’Executiu.
 
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va posar en servei la nova travessera de la C-31 a Segur de Calafell el passat 30 de juny. Aquell dia es va obrir al trànsit els dos carrils que restaven per entrar en funcionament. Durant el juliol i agost, s’han fet les últimes tasques d’acabats i urbanització, fora de la calçada, de les obres d’eixamplament i millora de la travessera, d’1,7 quilòmetres de longitud. Aquesta actuació, amb un pressupost de 5,9 milions d’euros, s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l’Ajuntament de Calafell.
 
El DPTOP ha dut a terme en aquesta via obres per tal de millorar la fluïdesa i seguretat del trànsit, així com la seva integració a la trama urbana. La C-31 registra en aquesta zona una alta intensitat de trànsit; al terme de Calafell –en concret, a la zona de Mas Mel– hi circulen uns 19.000 vehicles diaris, de mitjana.
 
Les principals actuacions que s’han portat a terme a la travessera de Segur de Calafell són l’eixamplament de la calçada de dos a quatre carrils de circulació, la reordenació d’encreuaments i la implantació dels elements i mobiliari per tal de millorar la integració de la via en l’entorn urbà pel qual discorre.
  

12:30|.Ajuntament de Calafell. (Plaça de Catalunya, 1)|Calafell (El Baix Penedès)

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà el municipi de Calafell. El cap del Govern arribarà a l’Ajuntament a dos quarts d’una del migdia on serà rebut per l’alcalde, Jordi Sánchez; el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; i els membres del Consistori. A les 13 hores, el president Montilla es desplaçarà fins la Plaça del Mediterrani, a Segur de Calafell, on visitarà la nova travessera de la C-31. Posteriorment, hi haurà un parlament de l’alcalde i del cap de l’Executiu.