Sala de premsa

AGENDA DEL DAR A LA FIRA AGRÀRIA DE SANT MIQUEL DE LLEIDA

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

AGENDA DEL DAR A LA FIRA AGRÀRIA DE SANT MIQUEL DE LLEIDA

(Dies 27, 28 I 29 de setembre de 2008)
AGENDA DAR FIRA SANT MIQUEL (27-09-08)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d´Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Gòdia, presidirà, a les 12:00 hores, la presentació oficial de la Marca Q de Qualitat "El nostre corder", promocionada per la Associació de Productors d'Oví i Cabrum de Catalunya, i amb degustació de corder, acte organitzat pel DAR al seu estand, situat al pavelló 3, del recinte firal lleidatà. Posteriorment, acompanyat dels directors generals Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, de, així com de Joan Gené, i de Joan Gòdia, clourà demà, a partir de les 13:15 hores, al Saló de Congressos de Fira de Lleida, la XXVI Diada de la Cooperació, organitzada per la Fundació Catalana de Cooperació.
El director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, assisteix, a les 10:00 hores, ala XXVI Diada de la Cooperació: "La cooperativa moderna: empresa sostenible", al Saló de Congressos. Posteriorment, a les 12:00 hores, Diaz presidirà el tast guiat de formatges a càrrec d'Oriol Urgell, tècnic formatges i gerent de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatges Artesans ACREFA. Saló Veyrat.
El director de Serveis, Antoni Argilés, assisteix demà, a les 10:00 hores, a la XXVI Diada de la Cooperació.
El director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i el director general d'Alimentació Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené,assisteixen, a les 14:00 hores, al dinar de la XXVI Diada de la Cooperació: "La cooperativa moderna: empresa sostenible", al Restaurant Alarí.
El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presideix, a les 19:15 hores, la cloenda de la jornada "El servei de substitució de personal a les explotacions agràries: experiències comparades", que se celebrarà al Saló Segrià.
(Nota: Els esmentats salons estan situats a la primera planta del Palau de Vidre, de la Fira de Lleida.)
AGENDA DAR FIRA SANT MIQUEL (28-09-08)
El director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, presideix, a les 13:45 hores, la cloenda de la jornada "La gestió de l'aigua a Catalunya. I ara què cal fer?", que se celebrarà al Saló de Congressos, al Palau de Vidre.
El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presideix, a les 18:30 hores, al Saló Segrià, presidirà la presentació del llibre La cuina del conill, de Josep Maria Morell, al Saló Segrià.
El director de Serveis, Antoni Argilés, presideix, a les 12:00 hores, el Tast Popular Interactiu Lleida Qualitat, que organitza el patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, al pavelló Antorxa del recinte firal.
AGENDA DAR FIRA SANT MIQUEL (29-09-08)
La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel,assisteix, a les 09:30 hores, a la inauguració de la jornada tècnica "Energy. Cat. II Fòrum Català de l'Energia Agrària. El preu de l'energia. Un camí sense retorn", que tindrà lloc al Saló de Congressos.
26 de setembre de 2008

12:00|.Fira de Lleida (Camps Elisis)|Lleida (El Segrià)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació oficial de la Marca Q de Qualitat "El nostre corder".