Sala de premsa

Artesania Catalunya promocionarà productes artesans vinculats a la població de Constantí

query_builder   26 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Artesania Catalunya promocionarà productes artesans vinculats a la població de Constantí

La directora d’Artesania Catalunya, Gemma Amat, acompanyada de l’alcalde de Constantí, Cristóbal Ramírez, presentarà dilluns a Constantí les bases del concurs per a la creació de productes artesans vinculats a aquest municipi de Tarragona.

En aquest marc, també es presentarà el programa de la primera edició de FiraGrossa que acollirà el municipi el proper 29 i 30 de novembre
.

Artesania Catalunya promocionarà productes artesans vinculats a la població de Constantí. La directora d’Artesania Catalunya, Gemma Amat, presentarà el proper dilluns 29 de setembre als artesans de Constantí, les bases del concurs per a la creació de productes vinculats a icones del municipi aprofitant la riquesa i varietat del patrimoni natural, arquitectònic, patrimonial i cultural, amb l’objectiu de potenciar l’artesania com a element d’identitat de la vila.
 
Aquesta acció s’emmarca dins el projecte que impulsa Artesania Catalunya, per a la difusió arreu de Catalunya d’un model de promoció turística basat en l’elaboració de productes artesans vinculats al territori, posant a l’abast del municipi el projecte Empremtes de Catalunya. Artesania Catalunya, està creant noves vies de comercialització que complementin les ja existents i potenciïn la seva presència en el mercat. Una de les vies d’actuació està clarament vinculada amb la promoció turística, amb la creació del projecte anomenat Empremtes de Catalunya, mitjançant el qual es pretén posar en el mercat una gamma de productes elaborats artesanalment i que s’identifiquin amb trets rellevants i emblemàtics de la identitat catalana, com són la cultura, art, costums populars, arquitectura i paisatge, entre d’altres i que es comercialitzaran en punts de venda propis, oficines de turisme, CATs, i en museus i hotels.
 
En aquest context, l’alcalde de Constantí, Cristóbal Ramírez, presentarà el programa de la primera edició de FiraGrossa, la primera fira de la fruita seca i l’artesania alimentària de productes de qualitat, que acollirà Constantí el proper 29 i 30 de novembre.

12:00|.Vil·la Romana de Centcelles|Constantí (El Tarragonès)

Artesania Catalunya promocionarà productes artesans vinculats a icones de la població de Constantí