Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Sant Cugat del Vallès i Ripollet

query_builder   2 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Sant Cugat del Vallès i Ripollet

Al voltant de les 13.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DIMECRES 3 DE SETEMBRE, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a Sant Cugat del Vallès i Ripollet. A les 10.30 hores, la consellera visitarà l’Oficina de Treball de Sant Cugat del Vallès (Can Matas, 10). 
 
En acabar la consellera Serna es traslladarà a Ripollet. A les 11.30 hores arribarà a l’Ajuntament de la localitat (c. Balmes, 2) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i altres membres del consistori. A continuació, a les 12.10 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà les instal·lacions de l’Oficina de Treball de Ripollet (Rambla de Sant Jordi, 68).
 
Posteriorment, a les 12.45 hores, la consellera de Treball i l’alcalde de Ripollet visitaran les instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació (c. Sant Sebastià, 26). En acabar, al voltant de les 13.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, atendran als mitjans de comunicació.
 
A les 13.40 hores la consellera Serna visitarà les obres de recuperació de la Font de Can Mas (final Carretera Sant Jaume).

13:15|.Patronat Municipal d'Ocupació (c. Sant Sebastià, 26).|Ripollet (El Vallès Occidental)

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Sant Cugat del Vallès i Ripollet.