Sala de premsa

El delegat del Govern visitarà les instal·lacions de l'empresa Rieju

query_builder   3 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visitarà les instal·lacions de l'empresa Rieju

El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat del president de l'empresa Rieju, Jordi Riera, visitarà demà dijous 4 de setembre, les instal·lacions de la fàbrica Rieju a Figueres
El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat del president de l’empresa Rieju, Jordi Riera, visitarà demà dijous 4 de setembre, les instal·lacions de la fàbrica Rieju a Figueres. En la trobada, es farà un anàlisi de la situació del mercat automobilístic i de les motocicletes, en particular, i alhora s’explicarà la recent creació del clúster per a l’avanç de la tecnologia de la moto, Catmoto.
 
A l’acte també hi assistirà el regidor de serveis urbans, mobilitat i seguretat de l’Ajuntament de Figueres, Jose Luis Yécora. Els mitjans de comunicació que ho desitgin, poden venir a les 10.45 h per fer el recorregut per l’empresa, que acabarà a les 11.15 h amb l’atenció als mitjans.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Visita a les instal·lacions de l’empresa Rieju
 
DIA:
 
Dijous, 4 de setembre de 2008
 
HORA:
 
10:45 h - Visita a les instal·lacions-
11:15 h  - Atenció als mitjans -
 
LLOC:
 
Empresa Rieju. C/ Borrassà, 41-45 de Figueres
 
 
 
Girona, 3 de setembre de 2008
Servei de Premsa i Protocol

10:45|.Rieju (c. Borrassà, 41-45)|Figueres (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, visitarà l'empresa Rieju. El recorregut per l'empresa començarà a les 10.45 h i l'atenció a la premsa serà a les 11.15 h.