Sala de premsa

Divendres vinent, roda de premsa de presentació de l'acte institucional de la Diada organitzat pel Govern català i el Parlament

query_builder   4 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Divendres vinent, roda de premsa de presentació de l'acte institucional de la Diada organitzat pel Govern català i el Parlament

·        Per accedir a l’acte del Parc de la Ciutadella caldrà com ja és habitual haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de premsa


·        Les ràdios i les televisions que tinguin necessitats especials caldrà que ho comuniquin amb antelació
 
 
 
El Govern català i el Parlament de Catalunya organitzen conjuntament l’acte institucional central de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre, que se celebrarà com en edicions anteriors en el Parc de la Ciutadella, davant de la cascada.
 
El secretari general adjunt de la Presidència, Jordi Menéndez, i el secretari tercer de la Mesa del Parlament, Jordi Miralles, oferiran divendres vinent, 5 de setembre,una roda de premsa per informar dels detalls d’aquest acte institucional. La sessió informativa tindrà lloc a les 12.00 hores, a la Sala de premsa del Palau de la Generalitat.
 
D’altra banda, per assistir a aquest acte central al Parc de la Ciutadella caldrà haver-se acreditat prèviament davant d’aquest Gabinet de premsa, abans de dimarts, 9 de setembre, a les 12.00 hores. Cal enviar nom i cognoms; DNI; mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa (redactor, fotògraf, etc..) mitjançant un correu electrònic a l’adreça: premsa.president@gencat.cat o bé al fax. núm: 93.302.63.45.  Les acreditacions es recolliran el mateix dia 11, a partir d’una hora abans que comenci l’acte, a punt de premsa que s’habilitarà.
 
En el cas de les ràdios que necessitin instal·lar línees radiofòniques, cal també que ho especifiquin per tal de reservar un espai, tot i que la petició a la companyia telefònica l’haurà d’efectuar la pròpia emissora. Des d’aquest Gabinet se’ls indicarà el dia que poden anar a instal·lar-la. Per motius tècnics necessitaríem també que especifiquéssiu, quan us acrediteu, la freqüència d’emissió.
 
D’altra banda, els mitjans que hagin de treballar amb unitats mòbils, hauran d’especificar-ho, indicant model de vehicle i matrícula. També des d’aquest Gabinet se’ls indicarà el lloc d’aparcament de les mòbils i es facilitarà uns dies abans l’identificatiu corresponent.
 
 
 

12:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general adjunt de la Presidència, Jordi Menéndez, i el secretari tercer de la Mesa del Parlament, Jordi Miralles, oferiran una roda de premsa per informar dels detalls d’e l'acte institucional de la Diada que organitzen conjuntament el Govern i el Parlament.